Mangroove u voćnjaku, 27.07.2024. @ Bohorina Cider House

I ove godine nastavljamo tradiciju promocije naših cidera sa “koncertom u voćnjaku”. Promovirat ćemo naš tandem, cidere Druga Rudija i Lady Rosu iz 2023, godine u novom , 0,33 L pakiranju uz nastup vrhunskog muzičkog sastava Mangroove.

Mangroove su Željka Veverec i Toni Starešinić, kreativni tandem koji se sa Mangrooveom potvrdio na sceni kao jedan od najkvalitetnjih hrvatskih pop sastava. 2009.godine objavili su album prvijenac „Svijet za nas“, a njegov nastavak „Put na mjesec“ obajvljen 2012. godine donio im je osim odličnih kritika i prvu Porinovsku nominaciju za najbolji album klupske glazbe. Isti su uspjeh ponovio je i treći album „Sami“ (2015). Album je iznjedrio i hit pjesmu „Pokušaj“ s kojom su na scenu vratili legendarnog Dadu Topića. 2018. godine za Aquarius records objavili su četvrti album Srce koji je donio hitove Sanjala sam ljubav, Laka sam i Nada te suradnju sa Tedijem Spalatom i Remi. Pandemijske 2020. su ostvarili koncertnu suradnju sa Jazz okrestrom HRTa, a u snimili su i zajednički studijski album Nešto veće od nas koji su objavili početkom 2023. godine i koncertno uspješno predstavili u klubu Peti Kupe. Album je osvojio i dva Porina, te su Mangroove i Jazz orkestar HRTa, osvojili Rock&Off nagradu glazbene kritike za najboljeg Jazz & Off izvođača.
Uz Mangroove mnogo uspjeha ostavili su i sa svojim projektima Chui, Je Veux, Survival kit, rade glazbu i za kazalište (Čarobnjak iz Oza ZKM, Rdeča Kapuca SNG MARIBOR…).


Toni je već 7 godina član stalne postave pratećeg benda Josipe Lisac, prati i Edu Maajku sa live bendom, a istaknuo se i kao producent glazbe dokumentarnih serijala i filmova, posebice u suradnji sa redateljem Arsenom Oremovićem.
Željka Veverec je sa talijanksim producentom i autorom Soul basementom objavila za Berlinksi label Stereo deluxe album Yesterday today tomorrow. A kao pjevačica i glumica odigrala skoro sve mjuzikle kazališta Komedija počevši od mjuzikla Hair, preko Aide do rock opere Jesus Christ Superstar.


Već duži niz godina uz Tonija i Željku Mangroove čine i vrhunski glazbenici multiinstrumentalisti i producenti Leo Beslać inače i član sastava Mimika Orchestra i Nemeček te Silvio Bočić član sastava Darko Rundek i Ekipa.
Željka i Toni s Mangrooveom su napisali prve pjesme, s Mangrooveom su odsvirali prve koncerte, Mangroove ih je odveo na glazbeno putovanje kroz soul, jazz, funk, pop, elektroniku, putovanje koje i danas traje i tko zna gdje će ih odvesti.

Uz koncert i promociju cidera provest ćemo vas kroz jedinstveno gastronomsko iskustvo kako ste i navikli od nas. Broj posjetitelja je limitiran i ukoliki želite osigurati vaše mjesto molimo vas da izvršite rezervaciju na julijan.komsic@gmail.com ili nas kontaktirate putem društvenih mreža.

logo

Facebook Instagram

OPG BOHORINA - 2024 sva prava pridržana

Design and development logo